Çarşamba Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Telefon : 0 362 833 34 35
WEB https://carsambaozelegitim3.meb.k12.tr
Adres : YEŞİLIRMAK MAH. 309 SK. ÖZEL EĞITIM UYGULAMA OKULU BLOK NO: 6 ÇARŞAMBA / SAMSUN
VİZYON : Öğrencilerin kendini geliştirmeleri için, eğitim hizmetlerini daha nitelikli hale getirmek ve e özel gereksinimleri olan bireylerin tüm gelişim alanlarında ilerlemeleri için aktif eğitim ortamlarını sağlamaktır.
MİSYON : Özel eğitim gerektiren bireylerin eğitsel ve sosyal gelişimlerini destekleyerek, en az sınırlandırılmış ortamlarda, özel öğretim yöntem ve araç gereçleri kullanarak, üst öğrenime hazırlanmalarını, topluma uyumlarını, bağımsız yaşam becerileri kazanmalarını, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarının ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00 - 14.40
Yabancı Dil : Muaf
Servis :
Ulaşım : Samsun-Çarşamba otobüsleriyle okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Yeşilırmak Mahallesi 309. Sokak No. 6 Çarşamba / SAMSUN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Çarşamba ilçe merkezinde olup Samsun il merkezine 35 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :